torsdag 26 november 2015

Glömsk!

Idag var första passet på bra länge som jag körde utan mitt pulsband... Glömsk! Inte alls lika kul att köra när jag inte ser kaloriförbränning mm... Trist för en nörd som jag. 

Idag var det bättre med träningsvärken! Men visst känns det i kroppen! Redan under uppvärmningen när det var dags för långsamma frivändningar skrek det i axlarna. OMG, hann jag tänka. Hur ska det gå? Uppvärmningen är lång vilket kändes bra. Andra låten är den som gav oss träningsvärk. Idag kom jag på varför. Det är det nya tempot, 1/2/1, som gav oss träningsvärk. I Love IT! 

Bröstlåten körs med fria vikter och sen kommer armhävningar med pulsar i botten... Rygglåten är bra, men svår i takten. Man börjar hela tiden innan sången på något vis. Men den är bra.

Biceps är hemsk. Jobbig. Tuff. Grym. Utfall går bra. Axlar är GRYMT tuff! Där ser man att en efter en nästan ger upp... I LOVE IT! Kanske mina axlar äntligen får form och bredd! :)

Maglåten känns som att det blir den första låten att byta ut. Stretchen är oxå bra. Två av tre pass avklarade den här veckan. Längtar redan till lördag! Då kommer bästa Christin och kör med oss. 

Bild sen i tisdags...

Idag hade vi bytt färger. Jag var rosa och Camilla blå. 

Hög på endorfiner! 

Jag älskar endorfiner! Märks det? Skönt att det gick bra på passet trots lågt kaloriintag idag. Inte 500 kcal men kanske 700. Det är jag nöjd med. 

Där låg den... Hemma... 

Nu är det ett par avsnitt 'homeland' som är vår nya serie... 2 kommentarer:

  1. Tjihoo!! Härligt att läsa!! Inspirerande 😃😃

    SvaraRadera
  2. Vilket pass! Du kommer älska det!

    SvaraRadera