måndag 2 november 2015

Mysjogg i solen

Det gick inte fort. Men det var skönt och välbehövligt. Tankade D-vitamin. Tankade endorfiner. Tankade energi. 

Dagens första instabild 

Igår var det molnigt, grått, trist, blåsigt och allmänt tråkigt väder. Då var alla lediga. Idag var det soligt och klarblå himmel. Och alla jobbade. Som tur var så slutade jag tidigt och hann ge mig ut på en 5-km runda och lapa sol. 12 grader varmt. Sol. Underbart! 

Men allt var inte frid och fröjd för det. Näe minsann! Musiken strulade! Eller det var säkert jag... Det var samma låt om och om igen. 


Jag stannade till och fotade den fina vyn i uppförsbacken (bilden till vänster) samtidigt som jag försökte få bort repeaten på telefonen. Bytte låt och sprang vidare. Men då började den att köra repeat på den låten istället! Grrr.... 

Försökte igen att fixa musiken när jag var typ halvvägs, men det gick inte! Lyssnade sen på samma låt resten av rundan. Då valde jag 'I am machine' och tuffade på. Snittade på närmare 6 min/km så det gick verkligen lugnt idag. 

Ja, jag erkänner. Jag fotade även på andra ljudstoppet... 

Dagens andra instabild

Jag tog även ett kort på radiomasten i motljus. Solens reflex styrde jag upp mot toppen av masten vilket blev lite coolt. Men jag lyckades inte riktigt pricka mitten ser jag... Men tanken var god. 

På tal om god. Idag är det fastedag som vanligt på måndagar. Imorgon, då ska jag äta god mat och njuta igen. Ikväll blev det soppa. Resten av kvällen blir det vatten. Kanske lyxar till det med bubbelvatten... Vi får väl se... Kanske även en kopp te?
 

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig dag vi fick och vilka fina bilder du tagit idag :)

    SvaraRadera
  2. Alldeles underbar start på arbetsveckan!

    SvaraRadera