söndag 5 februari 2017

Härligt tryck!

Vilket tryck det var idag på kvällens CXworxpass! Det är det i och för sig alltid när det är mycket folk. Lagom mycket folk är ju allra bäst, så alla får plats. Max är 42-45 pers, men bäst är runt 30 tycker jag. Då får alla plats men det känns ändå fullt i salen. Det känns som att kunderna har hittat tillbaka till Cx-passen nu efter vårt uppehåll på ett år (året 2015). Det har nästan tagit ett helt år. Men nu är det tryck igen, härligt! Igår däremot på pumpen var det nog bara runt 20 pers. Vet inte hur det kom sig. Det brukar ju alltid vara mycket kunder på lördagar. Men ibland blir det sådana dagar. Jag hoppas på full sal igen på lördag, då det är min lördag igen. 

Annars då? Jo, det har varit en väldigt lugn helg. Inget inplanerat, inga måsten förutom dagens Cx-pass och gårdagens Bodypumppass. Så välkommet. Nu är man nästan rastlös... Imorgon börjar vår temavecka. Vårt tema med åk 9 är 'Energi och hållbar utveckling' och det brukar vara bra men intensiva dagar så det är bra att känna sig utvilad nu innan. 

Imorgon eftermiddag ska jag på massage! Det ska bli skönt. Jag ville boka en tid på lovet som är v 8, men hon har semester då, så det blir imorgon.  Kanske blir det bodypump på kvällen också... Vi får se...

Endorfinhög! NO words needed...

Kvällens mumsiga middag! Det gjorde jag bra! Älskar italienskt! 


1 kommentar: