lördag 21 september 2013

Super Saturday 2013

Tredje året i rad jag är i Stockholm på Les Mills Super Saturday! Fantastisk dag med inspiration som räcker i flera månader!!! 

Började dagen med BodyPump! Träffade på Glen direkt och bad om ett foto!


Och vem är Glen undrar du? Jo, Glen gör koreografin till alla bodypumpprogram! Han väljer musik och rörelser till! Han är med på alla releaser (DVD:er) vi får! Jag träffade Glen 2011 första gången! 

Andra passet var också BodyPump, fast med Fredrik! Fredrik utbildade oss i CXworx för två år sedan och har även var instruktör på flera kvartalsutbildningar i både cx och pump! Gryyymt trångt under passet! Brädorna är föööör tätt...





Tredje passet bar BodyStep! Ett pass jag bara kör på Super Saturday... Fart och fläkt och skönt att röra lite på sig! 



Körde ca 40 min på steppen, sen gick vi och hämtade lunch!

Efter lunch var det dags för CXworx med Dan och Susan! Tufft och bra pass, men trångt på golvet! Sträv matta, så både armbågar och knän värker nu...

Sen körde vi BodyJam! Dagens roligaste pass!!! Grymt roligt! Passet kändes som värsta partyt!!! Vilken energi!! 


Sista passet var GRIT Cardio! Sjukt jobbigt och ännu mindre plats att röra sig på... Huvudet skrek, hoppa! Landa på mjuka knän, kroppen lyfte knappt och landningarna var brutala! S L U T !!!! Kroppen lydde inte alls!!! Tyvärr hade jag ingen bild från det passet, men på ett annat GRIT, nämligen styrkepasset! 



Nöjd med dagen? Hell yes! Det enda som en besvikelse var shoppen! Blev bara ett linne! Men så fick vi en flaska och en väska!!!



2 kommentarer:

  1. Tjihoo! Man känner pulsen och glädjen bara av att läsa texten!! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa, nästa år måste du med!!!! 💪💪💪

      Radera